Byta garagetak i Solna, Stockholm

Behöver du byta tak på ditt garage? Oavsett takbeläggning är vi takläggarfirman som kan hjälpa dig. Vi har under vår långa tid i branschen hjälpt privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsutvecklare med takbyten på alla typer av fastigheter.

Vi byter garagetak med noggrannhet och precision

Vi lagar, renoverar och byter tak. Oavsett om du har ett garage med takpapp, plåttak, tegeltak eller någon annan typ av tak kan våra skickliga hantverkare byta ut det och lägga nytt enligt dina specifikationer.

Anlita oss för att byta garagetak i Solna med omnejd

Vår takläggningsfirma utgår från Solna men vi tar arbeten över ett stort område som inkluderar orter och områden som Sundbyberg, Järvastaden, Duvbo och Ursvik.

Använd ROT-avdraget när vi byter tak i anslutning till din bostad

Om du anlitar oss som privatperson så har du rätt att sänka kostnaden för våra tjänster med ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket för att ta reda på att du har rätt till avdraget för just den tjänst du vill ha hjälp med.

Hör av dig till oss för att få ett gratis kostnadsförslag

Vill du veta vad det skulle kosta att byta tak på ditt garage? Då är du välkommen att höra av dig med en förfrågan. Av oss får du en offert utan kostnad max 48 timmar efter första kontakten.

Kontakta ett bra takföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *